Hvad er de forskellige adgangsnivauene for brugere af Refapp?

Der er fem adgangsniveauer for brugere i Refapp. Hvilken adgangsret en bruger skal have afhænger af den struktur man har som virksomhed, og hvordan man bruger Refapp. Her er en kort beskrivelse af de forskellige adgangsrettigheder:

Hvis du vil have en mere detaljeret liste over adgangsniveauer, er der en inde i Refapp. Det finder du ved at trykke på ikonet for tre linjer i højre hjørne og vælge Brugere. Hvis du trykker på pilen ved Information om adgangsniveauer får du en detaljeret liste over hvad de forskellige brugere har ret til at gøre.