Nyheter i Refapp, mars 2023

Vi är tillbaka med nya funktioner och inbjudan till intressanta events. Då kör vi!

Nya funktioner🧡

Välj typsnitt till er branding i Refapp

Vi har uppdaterat den redan uppskattade funktionen att anpassa Refapp till ert varumärke. Utöver möjligheten att lägga till egna bakgrundsbilder, välja mellan ljust eller mörkt tema samt addera era egna företagsfärger i kommunikationen med kandidater och referenser så finns nu också valbara typsnitt. Läs mer i vår hjälpartikel.

Avboka eller omboka referenssamtal

Refapps kalenderbokningsfunktion har fått lite extra kärlek från vårt techteam. Den senaste uppdateringen är att du kan avboka och omboka telefonsamtal med referenser. Vi hoppas det kommer förenkla ditt arbete. Se vår hjälpartikel för att läsa mer.

Enklare att hitta i Refapp🎯

Vi har adderat ikoner i rullgardinsmenyn som används för att navigera mellan olika vyer i Refapp. Detta finlir är en del i ett större arbete vi nu gör för att förbättra användarvänligheten i verktyget och skapa en trevligare upplevelse.

Andra nyheter, events & webinar🎉

Del 3 i vår webinarserie med Hung Lee: How agencies can present "wild card" candidates

I vårt tredje webinar i serien “Hiring for Potential and Performance” kommer vi prata om de bästa sätten att presentera kandidater som är utanför boxen. James Osborne, medgrundare av The Recruitment Network, kommer finnas med oss under detta tillfälle för att dela kunskap och insikter.

Refapp kommer vara på Recruitment Leaders Conference i London den 26 April!

Vi ser fram emot en dag fylld med inspiration, tankeväckande presentationer och nätverkande. Refapps Emira Blomberg kommer finnas på plats och prata om värdet i data för att ta bättre rekryteringsbeslut. Vi hoppas vi träffar några av er där!

Inspelade webinar att kika på när det passar🎬

RecTalks #11: How Cover Letters Hinder Informed Hiring Decisions

Refapps Radin Golrokh fortsätter intervjua vassa, kunniga och inspirerande personer i rekryteringsbranschen. I senaste avsnittet gästas vi av Malin Freiman Moezzi för att få veta mer om personligt brev och hur du kan omvandla delar av din rekryteringsprocess för att samla information med hög validitet.

Kika in det och våra tidigare avsnitt här!

Vi gästar Talentbuzz Podcast

Vår David Näsström gästar podcasten TalentBuzz för att prata om automatisering och hur du frigör tid till det som verkligen är viktigt i en rekryteringsprocess. Lyssna in här.