Kan jag använda flera olika frågeformulär inom ett och samma projekt?

Om du vill använda olika frågeformulär på olika referenser så är detta möjligt. Du kan lägga till hur många frågeformulär du vill till ett projekt.

Inställningarna för ditt projekt klickar du på +Lägg till för att addera ett frågeformulär av den sort och språk du önskar. För mer information om hur referenstagningen fungerar om du har frågeformulär på olika språk har vi en hjälpartikel om Hur hanterar jag referenser med olika språk?

Om du har valt två eller fler frågeformulär på samma språk kommer du sedan få välja vilket formulär som ska skickas ut till referensen.