Hur tar jag bort en användare från ett projekt?

Här kan du ta del av hur du går tillväga för att ta bort en kollega från ett projekt.

När du är inne i vyn för projektet ser du användarna bredvid knappen för inställningar. När du klickar på plustecknet får du upp en ruta där du kan se alla användarna för projektet. För att ta bort en användare klickar du på papperskorgen bredvid användarens e-mail.

För att kunna ta bort användare från ett projekt du är med i, behöver du ha administratörs-, underkonto administratörs eller utökade rättigheter i Refapp.