Hvordan fjerner jeg en bruker fra et prosjekt?

Her kan du se hvordan du går frem for å fjerne en kollega fra et prosjekt.

Når du er inne i prosjektet, ser du brukerne ved siden av knappen for innstillinger. Når du klikker på plusstegnet, får du opp et vindu der du kan se alle brukerne i prosjektet. For å ta bort en bruker klikker du på søppelbøtteikonet ved siden av brukerens e-postadresse.

For å kunne ta bort brukere fra et prosjekt du er med i, må du ha tilgang som administrator/underadministrator eller utvidet tilgang. Brukere med standard- eller basisrettigheter kan kun forlate et prosjekt.