Hur kan jag få påminnelse innan ett bokat referenssamtal?

Vill du få en påminnelse från Refapp innan det är dags för ett bokat referenssamtal kan du ställa in det under dina Personliga inställningar.

Oavsett om du som användare eller en referens har bokat tid för ett referenssamtal kan du få en påminnelse från Refapp 15 minuter innan,  så att du är redo inför samtalet!

För att aktivera denna påminnelse, gå till dina personliga inställningar i Refapp genom att öppna Mitt Refapp genom din avatar i det övre högra hörnet. Navigera till Mitt Refapp och "Personliga inställningar".

Aktivera toggeln "Påminn mig via e-post 15 minuter före bokade möten" för att få en påminnelse skickat till din mail.

Påminnelsemejlet kommer också att ge dig en magisk länk som underlättar att anteckna referenssvaren direkt i Refapp!

Se exempel på mejlet nedan:

Vill du aktivera den här funktionen för samtliga användare i ert konto? Kontakta din Customer Success Manager eller support@refapp.se för att få hjälp med att aktivera den för alla dina användare!