Hur kan jag filtrera projekt på deltagare?

Om din organisation delar tillgång till projekten som skapas, eller om du som Administratör i Refapp vill se alla projekt koppla till en specifik användare, kan du nu göra det med hjälp av filter i Refapp.

På start sidan i Refapp där du ser listan av projekt aktivera toggeln "Visa alla projekt".

När du gör det får du fram ett fält med möjlighet att filtrera projekt baserat på användare. Välj vilken användare du vill se projekten kopplat till och så listas samtliga projekt i Refapp som denne användare har skapat eller är delaktig i.

Om en användare slutar och du ska föra över projekten till en ny ansvarig kan denna filter funktion vara toppen för att uppdatera åtkomst!