Hur fungerar integrationen mellan Refapp och Intelliplan?

Här kan du ta del av hur du går tillväga för att använda Refapp via Intelliplan. Längst ned kan du ta del av en film.

För att kunna använda Refapp via Intelliplan behöver först din administratör ha gjort ett par inledande inställningar för att det ska fungera. Läs mer här om hur du skapar rätt förutsättning för att använda Refapp via Intelliplan.

Lägg till Refapp i din process

Viktigt att tänka på när du jobbar i Intelliplan och vill använda Refapp är att ett processteg som är kopplat till Refapp finns inlagt i ditt rekryteringsuppdrag.

Är du osäker vilket processteg som inkluderar Refapp? Dubbelkolla med din administratör för Intelliplan!

Hur du skickar en kandidat på digital referenstagning

Lägg till en kandidat och klicka på Välj åtgärd.

Klicka på Nästa steg och välj processteget du nyss skapat.

Klicka på Bekräfta

Följ status på kandidaten

När du klickar på kandidaten kommer du nu se i dess status att referenser håller på att samlas in. 0 av 3 är klara, i detta fallet.

Genom att klicka på Visa Kandidat så tar du dig in till projektet och kandidaten inne i Refapp om du har behov av det.

När en referens har svarat

När referenserna för en kandidat har svarat dyker det upp en ny knapp i Intelliplan, “Rapport”.

Klicka på Rapport för att komma till referensrapporten där referenser svar presenteras bredvid varandra per fråga.

Här kan du ta del av en inspelad genomgång av integrationen