Behöver jag skriva in nummerprefix och landsnummer i telefonnummer till kandidater och referenser?

Vad är det som gäller när du ska lägga in ett telefonnummer på en mottagere från Refapp?

I företagsinställningarna anger administratören ett standardprefix som gäller för alla användare på ditt företag. Exempelvis +46 för företag/dig som främst skickar till svenska telefonummer. Detta innebär att det sedan räcker att bara fylla i telefonnumret utan prefix och landsnummer när du skickar SMS till kandidater/referenser.

Vill du skicka till ett telefonnummer utanför Sverige anger du + och därefter landsnummer och telefonnummer.