Må jeg skrive inn prefiks og landkode før telefonnummeret til kandidater og referanser?

Hva bør du tenke på når du skal legge inn telefonnummer til en mottaker i Refapp?

I virksomhetsinnstillingene angir administratoren et standardprefiks som gjelder for alle brukerne i virksomheten din. For eksempel +47 for virksomheter som først og fremst tar kontakt med folk med norsk telefonnummer. Dermed kan du enkelt legge inn telefonnummer uten prefiks og landkode når du skal sende SMS til kandidater og referanser.

Hvis du vil sende til et nummer utenfor Norge, skriver du først + og så landkode og telefonnummer.