1. Help Center
  2. Bruk Refapp
  3. Kommunikasjon med referanser og kandidater

Hvordan ber jeg om ytterligere referanser fra en kandidat?

Dersom du ønsker å få flere svar eller en av referansene ikke svarer kan du be om flere referanser fra kandidaten.

Gå til kandidaten i Refapp. Trykk på knappen Be om flere referanser.

Skärmavbild 2023-06-08 kl. 12.59.31Når du trykker på knappen får du opp en boks med innstillinger og en forhåndsvisning av kommunikasjonen med kandidaten. Under innstillingene kan du endre om forespørselen skal gå ut via e-post, SMS eller begge. Du kan også endre antall referanser du ønsker å be om, samt frist for innsending. Om du for eksempel ønsker en referanse til, endrer du til 1.

Skärmavbild 2023-06-08 kl. 13.00.02

Trykk på Send for å sende ut forespørselen til kandidaten.