1. Hjælpecenter
  2. Brug Refapp
  3. Kommunikation med kandidat og reference

Hvordan anmoder jeg om yderligere referencer fra en kandidat?

Hvis du ønsker at få flere svar eller en af ​​referencerne ikke svarer, kan du bede om flere referencer fra kandidaten.

Gå til kandidaten i Refapp. Tryk på knappen Bed om flere referencer.

Når du trykker på knappen, får du en boks med indstillinger og en forhåndsvisning af kommunikationen med kandidaten. Under indstillingerne kan du ændre, om anmodningen skal ud via e-mail, SMS eller begge dele. Du kan også ændre antallet af referencer, du ønsker at anmode om, samt fristen for indsendelse. Hvis du f.eks. ønsker én reference, skal du ændre til 1.

Tryk på Send for at sende anmodningen til kandidaten.