Nyheter i Refapp, November 2023

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.46.41

Hej!

Vi är tillbaka i inkorgen med dunder och brak. Här kommer ett gäng nya produktuppdateringar i Refapp och inbjudan till spännande events!🧡

Nya funktioner✨

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 13.53.54

Bjud in rekryterande chef som samtalshanterare i Refapp

Bjud in användare till Refapp för att enbart hantera telefonsamtal med referenser. Exempelvis en kollega eller rekryterande chef som bokar, genomför och antecknar referenstagningen i Refapp, utan att vara involverad i processen (eller i Refapp) utöver det. Läs mer nedan eller kontakta er CSM i Refapp för att aktivera funktionen.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.46.58

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 13.59.47

Smidigare inloggning med ny SSO funktionalitet

Vi har uppdaterat vår lösning för Single Sign On (SSO) för att göra det ännu enklare för stora organisationer att använda Refapp. När användare loggar in i Refapp via SSO så finns nu möjligheten att skicka med personens behörighet och mailadress, samt eventuella telefonnummer och kostnadsställen.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.46.58

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.03.58

Sök och hitta, säkert och snabbt.

Att söka fram kandidater i Refapp har tidigare tagit längre tid än förväntat. Vårt techteam har nu gjort ett fint arbete för att avsevärt snabba upp sökfunktionen, med en bibehållen säkerhet och kryptering av persondata.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.52.37

Rollspecifika och forskningsbaserade frågemallar med Refapp Insights

Vårt största produktsläpp hittills! Med Refapp Insights är det ännu enklare att samla värdefulla kandidatinsikter. Plug-and-play-lösningen är baserad på forskning och innefattar ett helt nytt formulärbibliotek samt referensrapport som hjälper dig att bättre predicera dina kandidaters arbetsprestation.

Ta del av Bonnier News upplevelse i vårt senaste kundcase, eller anmäl dig till vårt kommande webinar där vi gästas av Apoteket! 👇🏼

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.47.10Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.47.22

Events och inspiration🎉

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.04.18

Koppla ihop Refapp med Workday!

Vi har lanserat en Workday integration! Starta referenstagningen från din befintliga rekryteringsprocess och få den färdiga referensrapporten tillsammans med övrig kandidatinformation direkt i Workday. Smidigt! Kontakta oss för att få reda på mer.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.04.25

Webinar: Observed Behaviour - Gain candidate insights into suitability and role fit

Lär dig mer om referenstagningens olika roller i en rekryteringsprocess och hur ni använder den för att förbättra organisatoriska och affärsmässiga resultat. Webinaret hålls på engelska.

Missa inte! Eller? Lite väl tidigt på dagen måhända? Anmäl dig gärna så får du inspelningen skickad till dig i efterhand.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.47.34

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.47.42

Refapp & Higher: Att skapa en digital, effektiv och kandidatvänlig process för volymrekrytering

Den 1 februari kl 16.00 anordnar vi en föreläsning tillsammans med vår partner Higher i Stockholm. Ta del av forskning och best practice för att optimera er rekryteringsprocess för volym och skapa en så bra kandidatupplevelse som möjligt! Begränsat antal platser.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.47.34

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.05.15

Föredrar du videointervju eller podcast? RecTalks finns nu som båda 🔥

På efterfrågan finns nu RecTalk även som podd. En gång i veckan släpper vi ett nytt, gammalt avsnitt på Spotify, Podcaster mm. Nya avsnitt släpps som vanligt på vår blogg, prenumerera gärna för att få dem direkt till din inkorg!

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.59.56Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.00.02

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.48.31

On-demand webinar: Dags för volymrekrytering?

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.48.22

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.48.42

Vi gästar Konsultpodden för att prata om entreprenörskap och rekrytering 🧠

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.48.53

Vill du ha mer av ovan? Prenumerera på vår blogg! 👋🏼

Ta del av det senaste inom referenstagning, talent acquisition och rekrytering.

Vi håller dig uppdaterad direkt i din inbox.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 15.48.50

Tack för att du hängde med hela vägen! Har du frågor
om de nya funktionerna?
Hör gärna av dig!

Hälsningar Emelie & resten av gänget på RefappSkärmavbild 2023-11-30 kl. 14.06.42