Hur sätter jag upp företagsprofiler i Refapp för våra olika underkonton?

Om ditt företag har flera bolag, organisationer eller varumärken, kan ni addera dessa till ett och samma företagskonto i Refapp. Användarna kan sedan välja vilken profil som ska vara avsändare i deras projekt.

För att sätta upp flera företagsprofiler i Refapp behöver du ha administratörsrättigheter i Refapp. Du har då tillgång till Företagsinställningar i menyn i Refapp.

I flikarna högst upp finns det ett alterantiv som heter Underkonton. Här kan du nu lägga in vilka olika företagsprofiler, varumärken, eller bolag som ska kunna väljas i Refapp.

Du väljer även vilken maildomän som ska kunna ges åtkomst till profilerna samt laddar upp logotyp. Du kan även välja primärspråk för underkontot samt lägga till ett nummerprefix som standardval. Skärmavbild 2022-09-29 kl- 15-13-53-png

• Användare med administratörsrättigheter kan sedan ge åtkomst till profilerna för de användare som behöver det. Detta kan du göra via fliken Användare inne i Refapp.
  • Användarna kan sedan i respektive projekt välja vilket varumärke som ska stå som avsändare i kommunikationen med kandidater och referenser.

Har du tillgång till flera underkonton så kommer dessa synas längst upp till höger i projektinställningarna, exempelvis såhär:

Tips från Refapp!

Har din organisation flera språk? Dela upp organisationen i underkonton för
respektive land och välj primärspråk till det landet.