Hur stänger jag av utskick på röda dagar?

Visste du att du kan stänga av utskick från Refapp på röda dagar? Om din organisation vill begränsa utskick på helgdagar kan din Administratör i Refapp lägga in dagar där systemet inte skickar ut någon kommunikation.

Börja med att gå till Företagsinställningar och under kolumnen Kommunikation. Navigera till “Dagar då det inte ska skickas ut kommunikation”.

För att lägga till en röd dag, klicka på Lägg till och välj ditt datum.

Här kan du även välja om helgdagen är återkommande årsvis,
eller om det enbart är för i år!

För att bekräfta ändringar klicka på OK. Du kommer då att se dagarna som du valt att addera som röda dagar. Symbolen med pilarna indikerar att det är en återkommande helgdag.

Glöm inte att spara dina ändringar!