Kan jeg legge til referanser manuelt?

Hvis du allerede har fått kontaktinformasjonen til kandidatens referanser og vil legge dem inn i Refapp manuelt for å kunne sende ut referansesjekken, er det fullt mulig.

Først må du legge til kandidaten i prosjektet. Du trenger bare å angi for- og etternavn for å legge til kandidaten. Hvis du også vil legge til e-postadresse og/eller telefonnummer, er det viktig at du velger Legg til uten automatikk eller sjekker at automatikken er slått av i prosjektinnstillingene. Visningen er litt forskjellig, avhengig av om automatikken for kandidaten er AV eller PÅ.

Automatikk PÅ

Automatikk AV

Klikk deretter på kandidaten, velg Legg til referanse, og skriv inn referansens opplysninger. Hvis du trykker på Legg til og har automatikken slått på, kommer det automatisk til å sendes ut en e-post og/eller SMS til referansen.