Hvordan oppretter og bruker jeg prosjektmaler i et ATS-system?

Prosjektmaler er en samling grunninnstillinger for en bestemt type prosjekt eller tjeneste, og dere kan bruke dem i ATS-systemet deres.

De som har tilgang som administrator/underadministrator eller utvidet tilgang i Refapp, kan lage prosjektmaler som andre brukere deretter kan velge mellom når de skal gjennomføre digital referansesjekk i ATS-systemet.

For å få tilgang til prosjektmaler i ATS-systemet må du først opprette dem i Refapp. Det gjør du ved å velge Prosjektmaler i menyen (øverst til høyre) i Refapp-profilen din.

Begynn med å gi prosjektmalen et navn for å beskrive hvilken type prosjekt eller stilling malen kan brukes for. Velg deretter hvilken underkonto prosjektmalen skal være tilgjengelig i.

Velg hvilket spørreskjema malen skal inneholde. Hvis du trenger en gjennomgang av hvordan du lager et spørreskjema, kan du se på denne hjelpeartikkelen.

Under Kommunikasjon med kandidater velger du hvordan kandidaten skal kontaktes, hvor mange referanser du vil be om, og om du vil skrive mer informasjon i e-posten som skal sendes til kandidaten. Det er også mulig å sette et minimumskrav på antall referanser, les mer om det her. Hvis du slår på automatisering, vil kandidaten få e-post og SMS så snart du velger at du vil gjennomføre en referansesjekk på en kandidat, i ATS-systemet ditt.

Under Kommunikasjon med referanser tilpasser du innstillingene for kommunikasjonen med referansene. Hvis du slår på automatisering, vil spørreskjemaet automatisk sendes ut til referansene når kandidaten har lagt inn kontaktopplysningene deres.

Den siste fanen er Sikkerhet og integritet. Her velger du hvordan referansen kan bekrefte identiteten sin i spørreskjemaet, og om du vil at prosjektet skal være Offentlig. Se denne hjelpeartikkelen for mer informasjon om offentlige prosjekter og hvordan man bruker dem.

For at du skal kunne bruke prosjektmaler, må en administrator aktivere innstillingen i Virksomhetsinnstillinger under fanen Integrasjoner. Innstillingene ser litt forskjellig ut avhengig av hvilket ATS-system du bruker. Du velger «Bruk prosjektmaler for konfigurering i ATS-integrasjoner» eller «Inkluder brukervalg i listen over prosjektmaler». Videre velger du hvilke brukere som skal ha tilgang i ATS-systemet. Når du velger et av disse alternativene, vil prosjektmalene være tilgjengelige når du konfigurerer Refapp i ATS-systemet ditt, og innstillingene for referansesjekken vil stemme overens med innstillingene i prosjektmalen din.