Hvordan leser og deler jeg svarene fra en referansesjekk?

Når en referanse har svart på spørreskjemaet, lager Refapp automatisk en referanserapport på kandidatens profil. Her får du vite hvordan du leser og deler svarene fra en referansesjekk.

Lese referanserapporten

1. Klikk på kandidaten og så på knappen Vis rapport for å komme til referanserapporten.
  2. Svarene til alle referansene vises under hvert spørsmål, slik at du enkelt skal kunne sammenligne svarene.

Merk at hvis referansene har svart på et annet språk, havner disse i en separat del av referanserapporten.

Del referanserapporten

1. Klikk på knappen Del rapport.
  2. Da kan du sende en e-post med lenke til rapporten direkte via Refapp.
  3. Når du deler rapporten, kan du velge følgende:
    1. hvilke referansers svar du vil ha med i rapporten
    2. om du vil anonymisere rapporten
    3. om du vil passordbeskytte rapporten Aktiver Krev passord for å åpne. Da foreslår Refapp et passord du kan velge å bruke, eller du kan skrive inn ditt eget. Du kan også klikke på pilen for at Refapp skal foreslå et annet passord.
  4. Skriv inn e-postadressen til mottakeren du vil dele rapporten med. Når du har skrevet inn e-postadressen, velger du alternativet Send for å sende rapporten til mottakeren.

5. Klikk på ikonet Kopier nettadressen i stedet hvis du vil sende lenken i en egen e-post til rekrutteringslederen eller kunden.