Hvordan inviterer jeg kollegaer til et prosjekt i Refapp?

Du kan legge til kollegaer i prosjektet på to ulike måter:

1. Gå til startsiden, der du ser alle prosjektene dine. Klikk på plusstegnet ved siden av profilbildet ditt på det aktuelle prosjektet. Skriv inn kollegaens e-postadresse og klikk på brukeren for å legge hen til i prosjektet.

2. Gå til prosjektvisningen for det aktuelle prosjektet. Klikk på plusstegnet ved siden av profilbildet ditt på det aktuelle prosjektet. Skriv inn kollegaens e-postadresse og klikk på brukeren for å legge hen til i prosjektet.

Les hvordan du fjerner en bruker fra et prosjekt her.