Hva har jeg som administrator for en underkonto tilgang til i Refapp?

Hvis virksomheten din bruker underkontoer i Refapp kan du ha fått tilgangen som administrator for en underkonto. I denne artikkelen skal vi gi et innblikk i hva du som administrator for underkonto kan gjøre i Refapp.

Som administrator for underkonto har du tilgang til å:

1. Skape egne prosjekter og gjennomføre referansesjekk.

2. Se alle prosjekter som er skapt av brukere i underkontoen og administrere deltakere i hvert prosjekt. Ved å trykke på Vis alle prosjekt på startsiden i Refapp kan du som administrator for underkonto se alle prosjekter som er skapt av brukere i underkontoen. Du kan også legge til brukere som deltakere i prosjekter på vegne av prosjekteier. Les mer om hvordan du inviterer en bruker inn som deltaker til et prosjekt, her.

3. Skape nye, samt endre eksisterende prosjektmaler for din underkonto. Prosjektmaler er en samling grunninnstillinger for en bestemt type prosjekt eller stilling som kan brukes om igjen når man skaper et prosjekt. Les mer om prosjektmaler her.

4. Skape nye spørreskjemaer for underkontoen og redigere eksisterende spørreskjemaer. Dersom du ønsker å lage et nytt spørreskjema som brukere i din underkonto kan benytte under referansesjekken kan du gå til spørreskjema i nedtrekksmenyen. Les mer om hvordan du skaper nye spørreskjemaer her.

5. Invitere nye brukere inn til underkontoen i Refapp. Om du skal invitere inn en ny bruker til kontoen kan du gå til Brukere og trykke Inviter. For å invitere inn en ny bruker legger du inn mailadresse, navn, og velger hvilket tilgangsnivå brukeren skal ha. Du finner informasjon om de ulike tilgangsnivåene under Brukere, eller i denne artikkelen.

6. Holde oversikt over foretaks- og prosjektsstatistikken. Under foretaksstatistikk eller prosjektstatistikk kan du som administrator for underkonto holde oversikt over bruken av Refapp for hele virksomheten, og se statistikk på prosjektene i din underkonto.