Hvordan tilpasser jeg, hvilke tidsperioder kommunikation sendes til kandidater og referencer?

I Refapp er det muligt at justere hvilke tidspunkter e-mails og sms skal sendes til kandidater og referencer. Indstillingen gælder både for automatiske og manuelle udsendelser.

Deaktiver påmindelser på helligdage

Brugere med administratorrettigheder i Refapp kan nemt markere bestemte dage, typisk helligdage, som "stille" dage, hvor der ikke sendes kommunikation til referencer eller kandidater.

Følg disse trin for at bruge denne funktion:

1. Klik på ikonet med tre linjer i menuen og vælg Virksomhedsindstillinger.
2. Naviger til fanen Kommunikation.
3. Klik på "Tilføj" placeret mellem kalenderne for kommunikation og kalenderbookinger.

Denne nye funktion giver fleksibilitet og kontrol over, hvornår kommunikation sendes ud, så du kan tilpasse den efter din virksomheds behov.

Tilpas hvilke tidsperioder kommunikation sendes til kandidater og referencer

Som administrator i Refapp skal du klikke på ikonet med tre linjer i menuen øverst til højre i Refapp. Vælg Virksomhedsindstillinger. Vælg fanen Kommunikation og gå til afsnittet: Tidsperioder, hvor e-mail og sms blev sendt til kandidater og referencer.

Indstil det tidsrum hvor du ønsker, at e-mails og tekstbeskeder skal sendes til kandidater og referencer. Dette gælder både for automatiske og manuelle udsendelser og for alle Refapp-brugere i virksomheden. Udsendelser foretaget i en såkaldt “Stille periode” i Refapp udsættes og udsendes i henhold til den tidsplan, du har sat for næste dag.