Nyheter i Refapp, Augusti 2023

Hej!

Vi är tillbaka efter sommaren och redo för en händelserik höst! Här kommer nya funktioner och inbjudan till intressanta events. Nu kör vi! 🧡

Nya funktioner✨

Jämför kandidaters referensrapporter sida vid sida

Vi fick feedback om att det vore bra att kunna se flera kandidaters referensrapporter samtidigt, för att enkelt kunna jämföra svaren. Det är nu möjligt, vi hoppas det kommer förenkla ditt arbete! Läs mer här!

Vänlig påminnelse som hjälper dig att förbereda inför bokade referenssamtal

Vi vet att många av er har fulla kalendrar. För att hjälpa dig gå in i referenssamtal i lugn och ro har vi släppt en funktion som påminner dig via e-post 15 minuter före ett bokat samtal, med en länk direkt till frågeformuläret.

Vill du veta mer? Klicka här!

Events och inspiration 🎉

Grundgenomgång i Refapp - Signa upp dig på vårt kostnadsfria webinar!

Vårt Customer Success team guidar dig genom Refapp och ett par av våra nya funktioner. Perfekt om du är ny Refappare eller inte använt verktyget på ett tag. Självklart finns det även tid att ställa frågor.

Klicka här för att anmäla dig!

Webinar: Vad är evidensbaserad rekrytering?

Allt fler pratar om evidensbaserad rekrytering. Men vad är det egentligen? Och hur skiljer sig evidensbaserad rekrytering från kompetensbaserad rekrytering? Missa inte!

Till anmälan

RecTalks #20: Evidensbaserad rekrytering med Academic Work

Se avsnitt

Refapp Live: The challenges of traditional reference checking💡

Se avsnittet

On-demand webinar with Refapp, Alva Labs, Vyterra Talent och 51 Search: How to set up a gold-standard recruitment process.

Till inspelning

Förbättrad integration mellan Refapp och Workable

Vi är glada att dela vår senaste uppdatering i integrationen mellan Refapp och Workable! Denna release syftar till att förbättra användarupplevelsen för dig när du genomför dina referenstagningar. Uppdateringen inkluderar automatiskt val av rekryterare i Refapp samt möjligheten att skapa separata referenstagningar och mallar för dina olika team.

Vill du veta mer? Klicka här!

Referenser med Glenn

I denna videoserie med den goaste av Göteborgare, Glenn Hysén, vill vi driva med de utmaningar vi ser med traditionell referenstagning.  Är kandidaten en go gubbe? Eller mer åt tigerhållet? 🐅

Se avsnitten

Vill du ha mer av ovan? Prenumerera på vår blogg! 👋🏼

Ta del av det senaste inom referenstagning, talent acquisition och rekrytering.

Vi håller dig uppdaterad direkt i din inbox.

Kolla in och prenumerera