Hur skapar jag en flervalsfråga där referensen kan välja flera alternativ?

Guide till hur du skapar en flervalsfråga som tillåter referensen att välja flera svarsalternativ.

När du skapar en fråga och väljer flerval som typ av fråga, så kan du tillåta flera svar genom att bocka i det.

Skärmavbild 2023-05-26 kl. 11.04.48

Lägg till så många svarsalternativ som du önskar och välj sedan maximalt antal tillåtna svar i dropdown listan.

Skärmavbild 2023-05-26 kl. 11.12.09

Referensen kommer sedan ha möjlighet att välja flera svarsalternativ när de svarar på frågan.

Skärmavbild 2023-05-26 kl. 11.12.40