Hur jämför jag referensrapporter sida-vid-sida?

Om din verksamhet befinner sig i de avslutande stegen av rekryteringsprocessen och du önskar jämföra kandidaternas referensrapporter, finns det en tillgänglig funktion som heter "Möjligheten att jämföra rapporter sida vid sida".

Se rapporter sida vid sida.

Här kommer en steg-för-steg instruktion för hur du nyttjar funktionen:

1. Börja med att öppna det projekt där du vill jämföra kandidaterna.
  2. Sortera kandidaterna i en listvy genom att klicka på ikonen som är markerad med rött på bilden nedan.

Skärmavbild 2023-08-24 kl. 14.19.21

3.Markera de kandidater vars rapporter du vill jämföra. Om du önskar jämföra samtliga rapporter i projektet, klickar du i rutan som pekas ut av den röda pilen på bilden nedan.

Tänk på att man behöver minst 2 kandidater för att jämföra rapporter och att man inte kan jämföra fler än 4 kandidater samtidigt.

Skärmavbild 2023-08-25 kl. 16.46.02

4. När du har markerat kandidaterna, klickar du på "Markerade" och sedan på "Jämför rapporter sida vid sida", som visas på bilden nedanSkärmavbild 2023-08-25 kl. 16.47.34

Nu kan du jämföra rapporterna sida vid sida.

Skärmavbild 2023-08-28 kl. 16.12.35