Hur markerar jag frågemallar som favoriter för alla inom företaget i Refapp?

Har du skapat egna anpassade frågemallar eller behöver du ofta hitta specifika frågemallar bland en omfattande lista av alternativ? Om så är fallet, har vi nu en lösning som gör det ännu enklare för dig. Du kan markera dina frågemallar som favoriter.

För att ha möjlighet till att markera frågemallar som favoriter, behöver du ha åtkomstnivå Administratör eller ha utökade rättigheter i Refapp.

Så här gör du för att favoritmarkera dina frågemallar:

Navigera till "Frågemallar" genom att klicka på menyn längst upp till höger och välja "Frågemallar." Se bilder nedan för exempel.

I fliken "Alla publika" hittar du alla mallar som dina användare har tillgång till.

För att markera en frågemall som favorit, klicka bara på stjärnan längst till vänster, som visas på bilden nedan.

Nu, när du väljer en frågemall för ett projekt eller via ditt ATS, kommer de mallarna du favoritmarkerat alltid vara lättillgängliga längst upp på listan i alfabetisk ordning. Se exempel på bilden nedan.