Nyheter i Refapp, November 2023

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.06

Hei!

Vi er tilbake! Her kommer nye produktoppdateringer i Refapp og invitasjoner til spennende eventer!  🧡

Nye funksjoner✨

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 13.53.54

Inviter inn rekrutterende sjef som telefonkontakt i Refapp

Det er nå mulig å invitere inn brukere til Refapp som utelukkende vil håndtere telefonsamtaler med referanser. Eksempelvis; en kollega eller rekrutterende sjef som skal booke, gjennomføre og notere en referansesamtale i Refapp, men ikke være involvert i prosessen (eller i Refapp) utover dette.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.32

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 13.59.47

Mer fleksibilitet ved innlogging med ny SSO funksjonalitet

Vi har oppdatert vår løsning for Single Sign On (SSO) for å gjøre det enklere for større organisasjoner å benytte Refapp. Når brukere logger inn i Refapp med SSO er det nå mulig å sende med vedkommendes tilgangsnivå og mailadresse, samt telefonnummer og kostnadssted.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.32

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.32.17

Søk og finn, raskt og enkelt

Å søke fram kandidater i Refapp har tidligere tatt lengre tid enn forventet. Vårt techteam har nå gjort en strålende jobb med å øke hastigheten på søkefunksjonen betydelig. Samtidig som sikkerheten og kryptering av personopplysninger opprettholdes.

Arrangementer og inspirasjon 🎉

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.04.18

Koble Refapp med Workday!

Vi har lansert en Worday integrasjon! Start referansesjekken fra din eksisterende rekrutteringsprosess og få den ferdige referanserapporten sammen med øvrig kandidatinformasjon i Workday. Kontakt oss for mer informasjon.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.32.23

On-demand webinar: Verdien av å ansette talent med funksjonsnedsettelse

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.42

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.04.25

Webinar: Observed Behaviour - Gain candidate insights into suitability and role fit

Lær mer om referansesjekkens ulike roller i en rekrutteringsprosess og hvordan dere kan bruke den til å bedre organisasjonens resultater. Webinaret holdes på engelsk.

Du vil ikke gå glipp av det! Eller? Litt vel tidlig på morgenen kanskje? Om du registrerer deg sender vi en innspilt versjon til deg i etterkant.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.48

Takk for at du hang med til slutt! Har du spørsmål om
funksjonene eller annet? Ta kontakt, vi hjelper mer en gjerne til!

Varm hilsen fra Emelie & resten av Refapp-gjengenSkärmavbild 2023-11-30 kl. 14.06.42