Nyheter i Refapp, November 2023

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.06

Hei!

Vi er tilbake! Her kommer nye produktoppdateringer i Refapp og invitasjoner til spennende eventer!  ūüß°

Nye funksjoner‚ú®

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 13.53.54

Inviter inn rekrutterende sjef som telefonkontakt i Refapp

Det er n√• mulig √• invitere inn brukere til Refapp som utelukkende vil h√•ndtere telefonsamtaler med referanser. Eksempelvis; en kollega eller rekrutterende sjef som skal booke, gjennomf√łre og notere en referansesamtale i Refapp, men ikke v√¶re involvert i prosessen (eller i Refapp) utover dette.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.32

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 13.59.47

Mer fleksibilitet ved innlogging med ny SSO funksjonalitet

Vi har oppdatert v√•r l√łsning for Single Sign On (SSO) for √• gj√łre det enklere for st√łrre organisasjoner √• benytte Refapp. N√•r brukere logger inn i Refapp med SSO er det n√• mulig √• sende med vedkommendes tilgangsniv√• og mailadresse, samt telefonnummer og kostnadssted.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.32

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.32.17

S√łk og finn, raskt og enkelt

√Ö s√łke fram kandidater i Refapp har tidligere tatt lengre tid enn forventet. V√•rt techteam har n√• gjort en str√•lende jobb med √• √łke hastigheten p√• s√łkefunksjonen betydelig. Samtidig som sikkerheten og kryptering av personopplysninger opprettholdes.

Arrangementer og inspirasjon ūüéČ

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.04.18

Koble Refapp med Workday!

Vi har lansert en Worday integrasjon! Start referansesjekken fra din eksisterende rekrutteringsprosess og f√• den ferdige referanserapporten sammen med √łvrig kandidatinformasjon i Workday. Kontakt oss for mer informasjon.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.32.23

On-demand webinar: Verdien av å ansette talent med funksjonsnedsettelse

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.42

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 14.04.25

Webinar: Observed Behaviour - Gain candidate insights into suitability and role fit

Lær mer om referansesjekkens ulike roller i en rekrutteringsprosess og hvordan dere kan bruke den til å bedre organisasjonens resultater. Webinaret holdes på engelsk.

Du vil ikke gå glipp av det! Eller? Litt vel tidlig på morgenen kanskje? Om du registrerer deg sender vi en innspilt versjon til deg i etterkant.

Skärmavbild 2023-11-30 kl. 16.31.48

Takk for at du hang med til slutt! Har du sp√łrsm√•l om
funksjonene eller annet? Ta kontakt, vi hjelper mer en gjerne til!

Varm hilsen fra Emelie & resten av Refapp-gjengenSkärmavbild 2023-11-30 kl. 14.06.42