Kan jeg søke etter brukere ved hjelp av en søkefunksjon?

Denne hjelpeartikkelen presenterer en ny funksjon som gjør det enkelt å søke etter brukere i systemet. Funksjonen er spesielt nyttig for organisasjoner med mange brukere.

Den nye søkefunksjonen er et verdifullt verktøy for organisasjoner med mange brukere. Funksjonen forenkler og effektiviserer prosessen for å håndtere tilganger, legge til eller fjerne brukere, noe som fører til en mer effektiv brukeradministrasjon.

1. Start med å gå til sidemenyen ved å klikke på de tre strekene ved siden av avataren din øverst til høyre i systemet.
  2. Velg "Brukere" fra listen over menyalternativer.
  3. I søkefeltet øverst på brukerssiden kan du begynne å skrive inn navnet på brukeren du leter etter.
  4. Systemet vil automatisk vise forslag i brukerlisten.
  5. Nå kan du administrere brukerprofilen i listen og håndtere brukernes tilganger.

(Forutsatt at du har tillatelse til å administrere brukere).

Les mer i denne artikkelen om de forskjellige tilgangene i systemet

Avansert Brukersøk: Filtrer Brukere på Underkontoer

Brukersøkfunksjonen er et kraftig verktøy som blir enda mer verdifullt når du administrerer flere underkontoer. Denne artikkelen forklarer hvordan du kan filtrere brukersøket spesifikt for et valgt underkonto.

1. Gå til brukerlisten og søkefeltet. Der vil du finne et ikon for avansert søk. (se bildet nedenfor).
  2. Klikk på ikonet for å aktivere filter for underkonto. En liten boks vil dukke opp. Klikk på nedtrekksmenyen og velg ønsket underkonto fra listen.

3. Når en underkonto er valgt, oppdateres brukerlisten automatisk til kun å vise brukere som tilhører den valgte underkontoen. Du kan nå begynne å skrive inn et navn i søkefeltet for å finne en spesifikk bruker fra den valgte underkontoen.