Hvordan tilpasser jeg virksomhetens personvernerklæring i Refapp?

Refapp har en standardtekst med personvernerklæring som vises for referansen i spørreskjemaet. Dere kan legge til mer tekst i denne standarden, eller dere kan lage en helt egen tekst.

Som administrator klikker du på menyen øverst til høyre i Refapp og velger Foretaksinnstillinger, og deretter Personvernerklæring

Legg til mer tekst

I tekstfeltet Ekstra data policy tekst kan du legge inn din egen tekst til Refapps eksisterende tekst. I forhåndsvisningen til høyre ser du hvordan det kommer til å se ut for referansen, og i forhåndsvisningen under ser du hvordan det kommuniseres til kandidater.

Skriv en helt egen tekst

Hvis du heller vil bytte ut hele Refapp sin tekst med din egen tekst; Velg det språket du vil gjøre innstillingen for og skru på Bruk egen personverntekst for (språk).  Dersom du ønsker å skrive en egen tekst på flere eller alle språk du har koblet til din konto, må denne handlingen gjøres på alle språkene.

I tekstvinduet under limer du inn teksten du vil bruke. Eventuell formatering, for eksempel hvis du vil lage en klikkbar kobling, gjøres med såkalt Markdown. Klikk deretter på Lagre.