Hvordan tilføjer jeg vores egen datapolitiktekst til den udsendte kommunikation?

Refapp har en standard datapolitiktekst, der ses i den kommunikation, der sendes ud til kandidater og referencer. Du kan både vælge at tilføje din egen tekst til dette eller helt bruge din egen.

Som administrator i Refapp skal du klikke på menuen øverst til højre i Refapp, vælge Virksomhedsindstillinger og derefter vælge Persondatapolitik fanen. I denne fane kan du ændre teksten for både kandidater og referencer.

I tekstfeltet med etiketten Ekstra tekst i datapolitik-tekst kan du tilføje din egen tekst til Refaps eksisterende. I forhåndsvisningen til højre kan du se, hvordan det kommer til at se ud for referencer og i forhåndsvisningen nedenfor ser du kommunikationen til kandidater.

Hvis du ønsker helt at erstatte Refapps tekst med din egen: Vælg det sprog, du vil lave redigeringer i, for eksempel dansk, og klik derefter på Brug en tilpasset politik-tekst for dansk.

Indsæt din egen tekst i tekstfeltet nedenfor. Enhver formatering, såsom oprettelse af klikbare links, udføres med Markdown. Klik på Gem.