1. Help Center
  2. Bruk Refapp
  3. Kommunikasjon med referanser og kandidater

Hvordan sender jeg påminnelser til referansene?

I Refapp er standardinnstillingen for deg som bruker at det automatisk sendes ut påminnelser til referansen. Hvis du vil sende flere påminnelser eller kontrollere innstillingene dine, kan du her lese mer om hvordan du gjør det.

Som en del av automatiseringen av referansesjekken kan du i Personlige innstillinger under Mitt Refapp aktivere automatiske påminnelser.

Hvis du aktiverer innstillingen, vil Refapp automatisk sende ut en ny forespørsel til referansen hvis du ikke har fått svar innen 24 timer. Deretter går det etter nye 24 timer ut en siste påminnelse. Etter det kan du velge å sende ut manuelle påminnelser til referansen.

Send manuelle påminnelser til en referanse

Klikk på den referansen som ikke har svart på referansesjekken, og sjekk aktivitetsloggen for å vurdere om du bør sende en påminnelse. Klikk deretter på et av ikonene for sending av e-post eller SMS, og forhåndsvis sendingen. Klikk på Send påminnelse.

Hvis referansen ikke svarer til tross for påminnelsen, kan du velge å sende en påminnelse til kandidaten i stedet.

Klikk på ikonet Be kandidaten sende påminnelse til referansene sine. Velg om du vil sende meldingen via e-post eller SMS, forhåndsvis den og klikk deretter på Send.