Hvordan lager jeg obligatoriske spørsmål i en referansesjekk?

Hvis det er et spørsmål som det er obligatorisk for referansen å svare på, kan du gå frem som følger.

Gå til redigeringsmodus for spørreskjemaet, enten direkte i prosjektet eller i bedriftens maler. Velg spørsmålet du vil at skal være obligatorisk, og aktiver knappen «Obligatorisk».

Skjermbilde 2022-11-01 kl. 13.13.35

Når et spørsmål er merket som obligatorisk, vises det med en asterisk (*) i spørreskjemaet.

Skjermbilde 2022-11-01 kl. 13.15.22
Hvis referansen ikke svarer på et obligatorisk spørsmål og forsøker å sende inn skjemaet, blir hen sendt tilbake til spørsmålet, som vil være markert i rødt.

Skjermbilde 2022-11-01 kl. 13.16.12