Hvordan kobler jeg integrasjonen med Workable?

I denne artikkelen får du informasjon om hvordan du kobler integrasjonen mellom Refapp og Workable.

For å jobbe med Refapp i Workable er selskapet i behov av en aktiv Refapp konto. Skal du koble integrasjonen i Workable trenger du en Personlig API-nøkkel. For å finne din personlige API-nøkkel går du til Mitt Refapp og videre til Personlige innstillinger. Vi ber deg ta kontakt med  Refapp Support dersom feltet ikke er synlig, slik at vi kan aktivere det for deg.

Når feltet for personlig API-nøkkel er synlig:
  • Klikk Legg til for å generere nøkkelen og få muligheten til å kopiere. Vær oppmerksom på at du kun vil se nøkkelen i sin helhet én gang.
  • Logg inn i Workable og gå til innstillinger > integrasjoner
  • Finn Refapp i listen over integrasjoner og velg den.
  • Lim inn API-nøkkelen i feltet og trykk Oppdater innstillinger

Integrasjonen er nå koblet og bedriften kan jobbe med Refapp - digital referansesjekk fra Workable. Les hvordan du starter en referansesjekk fra Workable her.