Hvordan kan jeg vite om e-posten jeg sendte havner i søppelposten til referansen?

Det er en hel vitenskap i seg selv å unngå spamfilteret, og dessverre er det vanskelig å garantere 100 prosent levering. En grunn til at e-postene våre ikke er redigerbare, er at vi har lagd dem slik at de i så stor grad som mulig skal slippe gjennom spamfiltre. Vi bruker verktøy som undersøker hvor bra vi har satt opp e-posten, og disse verktøyene gir oss i utgangspunktet full pott. Til tross for dette kan vi ikke garantere at alle e-postene går gjennom, og det kommer an på hvilke sikkerhetsinnstillinger mottakeren har i e-postklienten sin.

Derfor anbefaler vi at du gjør følgende:

Sjekk om referansen har åpnet e-posten, ved å klikke på referansens profil. Der kan du se referansens aktivitetslogg. Hvis referansen ikke har åpnet e-posten etter for eksempel 36 timer, er det sannsynlig at e-posten har havnet i søppelposten.

Skjermbilde 2022-10-19 kl. 09.41.53

Hvis det ovennevnte skjer, har vi noen forslag til løsninger:

• Du bør sende både e-post og SMS hvis du synes det er greit at referansen svarer via telefon, og hvis du har mobilnummeret til personen. Det er mer sannsynlig at SMS-er kommer frem.

Kopier lenken til skjemaet ved å klikke på mer (tre prikker), hvor du velger alternativet Kopier webadresse for spørsmål. Skriv deretter en egen e-post, lim inn lenken og send e-posten til referansen.

Skjermbilde 2022-10-19 kl. 09.44.57

Meld gjerne fra til oss på support@refapp.se om hvilke e-postdomener e-postene våre havner i søppelpostmappen hos, så kan vi kontakte IT-avdelingen deres og be dem «hviteliste» refapp.se som domene for innkommende e-poster.