Hvordan kan jeg tilpasse Refapp til vår bedriftsprofil?

Det finnes nå et par muligheter for å matche kommunikasjonen gjennom Refapp med deres bedriftsprofil.

Vi på Refapp har tatt de første stegene for å utvikle mulighet for å tilpasse ekstern kommunikasjon etter din organisasjons varemerkeprofiler.

Nåværende tilpasningsmuligheter er følgende:

• Legge til bedriftens logo i all kommunikasjon til kandidater og referanser.
  •  Oppdatere aksentfargen i mailen som sendes til referanser der vi etterspør uttalelse om kandidater, samt i spørreskjemaet.
  • Oppdatere bakgrunnsbildet som syns når kandidater legger til sine referanser, takkeside til referanser og i den ferdige referanserapporten. Anbefalt oppløsning er 1920x1080 og .png er det beste filformatet.
  • Velg om dere vil ha mørk eller lys bakgrunn i spørreskjemaet.
  • Oppdater skrifttypen på siden hvor kandidaten fyller inn sine referanser, i spørreskjemaet og den utfylte referanserapporten. Foreløpig kan du velge mellom Ubuntu (standard), OpenSans (sans-serif), Fira Sans (sans-serif), Inter (sans-serif) og Playfair Display (serif), Jost (sans-serif), Roboto (sans-serif), Montserrat (sant-serif), League Spartan (sans-serif), Lato (sans-serif), Tahoma (sans-serif) og PT Sans (sans-serif). Hvis organisasjonen din er interessert i å legge til en annen font, vennligst kontakt Customer Success kontakten deres, så vil vi undersøke muligheten for å støtte den fonten. Google Fonts er de enkleste å støtte.

Eksempel på hvordan en referanserapport kan se ut

Skärmavbild 2023-03-24 kl. 09.20.54

Referanseskjemaet med lys bakgrunn, blå aksentfarge og skrifttyp Playfair Display (serif)

Skärmavbild 2023-03-24 kl. 09.21.41

Skärmavbild 2023-03-24 kl. 09.22.06

Vil du oppdatere hvordan Refapp ser ut? Send en bestilling til support@refapp.no eller ta kontakt med din Customer Success Manager.