Hvilke muligheder er der for at brande Refapp?

Ønsker du at ændre eller tilpasse Refapp til din organisations brand, er der nogle opdateringer, du kan lave i Refapp.

Refapp har udviklet brugervenlige branding-muligheder for din organisation. Mulighederne for tilpasning er som følger:

• Tilføj din organisations logo i al kommunikation med kandidater og referencer.
  • Opdater accentfarve i e-mailen sendt til referencer, hvor vi beder dem om at give feedback på kandidaten samt spørgeskemaet.
  • Opdater baggrundsbilledet, der vises, når en kandidat indsender deres referencer, takkesiden til referencerne og den færdige referencerapport. Billedet skal være omkring 1920x1080 og passe til formatet, hvor kun siderne er synlige.
  • Vælg enten en mørk eller lys baggrund i spørgeskemasektionen.
  • Opdater skrifttypen på indsendelsessiden, spørgeskemaet og den færdige rapport. I øjeblikket kan du vælge mellem en række skrifttyper, og vi tilføjer løbende flere. Hvis din organisation er interesseret i at tilføje en anden skrifttype, skal du kontakte din kontaktperson, og vi vil undersøge muligheden for at understøtte denne skrifttype. Google-skrifttyper er de nemmeste at implementere.

Eksempel på, hvordan en referencerapport kan se ud

Spørgeskema med lys baggrund, blå accentfarve og skrifttypen Playfair Display (serif).

Er du interesseret i at lave nogle ændringer? Send en anmodning til support@refapp.com eller din Customer Success Manager.