Hvordan kan jeg bruke Refapp til å gjøre en konsulentevaluering?

Hvis du ønsker å bruke Refapp til å evaluere konsulenter, er det mulig å lage egne prosjekter for konsulentevaluering.

Denne funksjonen er en tilleggstjeneste og må aktiveres av Refapp. Om du ønsker mer informasjon om konsulentevaluering, ta kontakt med din Customer Success Manager.

Når funksjonen er aktivert og du skal opprette en evaluering; trykk på Lag et nytt prosjekt og velg alternativet Evaluering av konsulent

Start med å velge tittel på prosjektet. Tittel kan for eksempel være stillingen/oppdraget konsulenten har hatt. Velg deretter et spørreskjema. Vi anbefaler at du i forkant har laget et spørreskjema spesifikt for evaluering. Hvis du vil gjøre endringer i malen, for eksempel fjerne eller legge til spørsmål; klikk på Rediger spørsmål.

Fortsett videre til Kommunikasjon med kandidat. I dette prosjektet vil kandidaten være konsulenten. Velg hvor mange kontaktpersoner du ønsker å samle inn evaluering fra, og hvor mange dager konsulenten har på seg til å oppgi kontaktopplysninger. Du har også mulighet til å legge til tilleggsinformasjon i boksen Utfyllende informasjon til kandidater i prosjektet. Det kan være nødvendig informasjon om prosessen.

Sett deretter opp Kommunikasjon med referanser. I dette prosjektet vil referanser være kontaktpersoner for stillingen/oppdraget.

Når innstillingene i prosjektet er satt trykker du Lagre.

Legg til en konsulent ved å trykke på Legg til kandidat. Fyll inn kontaktinformasjonen og trykk deretter på Legg til. Forespørselen sendes da ut til konsulenten. Merk at dette kun skjer automatisk om du under prosjektinnstillinger har Refapp automatikk påskrudd i kommunikasjon med kandidat. Konsulenten mottar deretter en e-post med en link for å fylle inn kontaktopplysninger til kontaktpersonene.

Når konsulenten har sendt inn kontaktopplysninger, får kontaktpersonene en e-post hvor de blir bedt om å svare på spørsmålene.

Når alle kontaktpersonene har svart, samles svarene deres i en rapport som du har tilgang til i Refapp. Rapporten kan også deles med andre som skal ha lesetilgang.