1. Help Center
  2. Bruk Refapp
  3. Forespørsler til referanser

Kan jeg få tilgang til kalenderen min med bookede og foreslåtte tider for referansesamtaler i Refapp?

Her er en guide for hvordan du kan få tilgang til kalenderen din for å se hvilke tider du har foreslått og booket for referansesamtaler.

Klikk på profilen din øverst til høyre og velg Mitt Refapp. Gå videre til fanen som heter Min kalender.

Skärmavbild 2023-03-17 kl. 10.27.18

Her kan du se hvilke tider du har foreslått til referansene og finne dine bookede referansesamtalene. Hvis du holder musepekeren over den de markerte feltene, vil du se den bookede tiden og navnet på referansen.

Hvis du trykker på avtalen kommer du direkte inn i spørreskjemaet og kan notere svar fra referansen under telefonsamtalen.