Hvordan sorterer og arkiverer jeg prosjektene mine i Refapp?

Hvis du vil lage deg en god oversikt over prioriterte og aktive referanseprosjekter, kan du endre rekkefølgen på dem og arkivere avsluttede prosjekter i Refapp.

Sortere aktive prosjekter​

Dersom du ønsker å sortere prosjektene dine kan du favorittmerke prioriterte/aktive prosjekter. Klikk på stjernesymbolet til venstre for prosjektnavnet. Markerte prosjekter havner øverst i listen over dine prosjekter.

Markeringen er personlig og kommer ikke til å påvirke hvordan kollegaer ser prosjektet i sin liste.

Arkivere prosjekter

Når et prosjekt er fullført anbefaler vi at du arkivere det for å opprettholde struktur og orden i listen. For å arkivere et prosjekt trykker du på symbolet for arkiv til høyre.

Refapp ber deg bekrefte at du ønsker å arkivere prosjektet.

Arkiverte prosjekter finner du under fanen Arkiverte. Herfra kan du angre arkiveringen (pil) eller slette prosjektet fullstendig (søppelbøtte).