Hvordan endrer jeg etikettene på skalaspørsmål i spørreskjemaet?

Det er mulig å legge til egne etiketter på skalaspørsmål. Du kan også stille oppfølgingsspørsmål som det er mulig å gjøre obligatoriske. Her viser vi deg hvordan du gjør dette.

I spørreskjemabyggeren klikker du på et av skalaspørsmålene eller på Opprett nytt spørsmål. Velg Skala under Spørsmålstype. I tekstfeltet hvor det står Etikett, skriver du inn definisjonene du ønsker.

Skjermbilde 2022-10-19 kl. 11.22.28

Når referansene svarer på spørsmålet, ser det slik ut:

Skjermbilde 2022-10-19 kl. 11.24.12

Oppfølgingsspørsmål

Du kan også legge til et oppfølgingsspørsmål til tallene hvis du vil at referansen skal kommentere valget. Når du trykker på knappen Still oppfølgingsspørsmål, har du mulighet til å velge om du vil ha oppfølgingsspørsmål på alle spørsmålene eller bare på spesifikke spørsmål. Hvis du ikke skriver noe i feltet, er Tilleggsinformasjon satt som standard, men du kan altså legge inn ditt eget oppfølgingsspørsmål. Det er også mulig å gjøre oppfølgingsspørsmålet obligatorisk. Det gjør du ved å klikke på knappen ved siden av spørsmålet.

Skjermbilde 2022-10-19 kl. 11.25.21