Hvordan deler jeg en forhåndsvisning av spørreskjemaet mitt med noen utenfor Refapp?

Hvis du vil dele spørsmålene du skal stille i en referansesjekk med noen som ikke har tilgang til Refapp, kan du gjøre det ved å sende link til forhåndsvisning av skjemaet.

Du kan selv velge hvilke av dine egne maler du vil aktivere deling for, og hente en lenke for forhåndsvisning. Når det gjelder spørreskjema som er offentlige og tilgjengelige for alle i virksomheten, vil lenkeikonet være uthevet på de spørreskjemane som eiere har godkjent at kan forhåndsvises.

• Brukere som har administratortilgang eller utvidet tilgang i Refapp, kan slå på denne funksjonen for alle offentlige maler. Da kan alle brukerne i virksomheten, uavhengig av tilgangsnivå, hente en kobling til spørreskjemaet og dele den utenfor Refapp.
  • Brukere med standardtilgang eller grunnleggende tilgang i Refapp kan aktivere funksjonen for sine egne spørreskjemaer samt hente lenker til forhåndsvisning for de offentlige prosjektene der denne funksjonen er aktivert.

Slik går du frem for å dele en forhåndsvisning av et spørreskjema med noen som ikke er bruker i Refapp, for eksempel en kunde:

Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre i Refapp, og klikk deretter på Spørreskjemaer

I listen over eksisterende spørreskjemaer er det for hver spørsmålsmal en kolonne med etiketten Visningslenke og et tilhørende lenkeikon.

Let deg frem til det spørreskjemaet du vil dele utenfor Refapp, og klikk på lenkeikonet.

Aktiver Del en forhåndsvisning av «TestTestTest». Klikk deretter på knappen Kopier lenke og send den til mottakeren.

Den som får lenken og åpner den, får se spørreskjemaet med alle spørsmålene, men uten slikt som verifiseringsvalg, relasjonsverifisering og så videre som referansen får se. Spørreskjemaet kommer heller ikke til å inneholde en Send inn-knapp.