Hvordan opretter og bruger jeg projektskabeloner i Refapp?

Projektskabeloner kan sammenlignes med en pakke med grundindstillinger for en bestemt type projekter eller tjenester, som I kan genbruge. Her er en vejledning til, hvordan man opretter en projektskabelon, og hvordan man bruger dem.

Administratorer, underadministratorer og brugere med udvidede rettigheder i Refapp opretter projektskabeloner, som andre brugere derefter kan vælge mellem i deres forskellige projekter.

Klik på "Projektskabeloner" i menuen i Refapp.

Klik derefter på "Tilføj".

Begynd med at angive et navn til projekt skabelonen.

OBS! Dette er ikke det samme som projektets titel.

Dernæst udfylder du de indstillinger, du ønsker, såsom hvilken underkonto (brand), der skal anvendes, hvilke spørgeskemaer der skal inkluderes, om du vil anmode om kontaktinformation til referencerne automatisk, og valg af verifikation for referencerne. I projektskabeloner kan du også angive, om der er en standardtekst, du vil sende til kandidater og/eller referencer.

Klik på "Opret". Projektskabelonen er nu tilgængelig for alle brugere virksomheden, når de opretter nye referenceprojekter.

Sådan bruger du en skabelon, når du opretter et nyt projekt.

Når du skal oprette et nyt projekt i Refapp, kan du nu vælge enten oprette det fra bunden, eller vælge en foruddefineret skabelon. Se mulighederne til højre.

Når du har valgt skabelonen, kommer du ind i projektindstillingerne for det nye referenceprojekt. Skriv tjenestens titel, og derefter kan du tilpasse referenceprojektet med udgangspunkt fra skabelonen.

Klik på "Opret", og du er nu inde i projektet, hvor du kan tilføje dine kandidater som sædvanligt.

Hvis du vil foretage ændringer i indstillingerne for det specifikke projekt senere, kan du sagtens gøre det. Du klikker blot på "Indstillinger" som sædvanligt. Ændringerne, du foretager der, påvirker kun det aktuelle projekt og ikke projektskabelonen, du er startet ud fra.