Kan jeg skrive en e-post selv og lime inn lenken til spørreskjemaet?

Hvis du vil skrive en egen e-post til referansen, men fremdeles vil bruke Refapp for at referansen skal svare på spørreskjemaet, ​kan du skrive en e-post i e-postprogrammet ditt og bruke en lenke som tar referansen til spørreskjemaet.

Inne på kandidatens profil klikker du på Mer-ikonet på referansekortet og velger alternativet Kopier nettadressen for spørsmål. Så er det bare å lime lenken inn i e-posten du har skrevet til referansen.

Skjermbilde 2022-11-01 kl. 13.07.34

Skjermbilde 2022-11-01 kl. 13.07.49