Kan jeg kopiere lenken til spørreskjemaet og skrive min egen epost til en referanse?

Hvis du ønsker å skrive din egen e-post til referansen, og likevel bruke Refapp til å få svarene registrert, kan du opprette en epost fra epostklienten din og bruke en lenke som fører til spørreskjemaet.

Klikk på Mer-ikonet på referenten og velg Kopier webadresse for spørsmål Lim inn lenken direkte i eposten du selv har skrevet. Når referansen klikker på linken i eposten de mottar og fyller ut, kommer svarene med i kandidatrapporten.