Hvordan velger jeg hvilke spørsmål og svar som skal vises i referanserapporten?

For å bruke funksjonen som lar deg velge hvilke spørsmål/svar som skal vises i rapporten, må du være administrator og ta kontakt med Refapp support, så hjelper vi deg med å aktivere funksjonen.

Når funksjonen er aktivert, kan du gjøre følgende når svar fra referanser har kommet inn i et prosjekt:

1. Klikk på Vis rapport i referansevisningen.

2. Velg Del rapport eller Last ned PDF

3. Klikk på knappen Endre til høyre for Alle svar vises i rapporten.

4. Fjern markering (hake) på de spørsmålene/svarene du ikke ønsker å ha med i rapporte

5. Klikk på Klar.