Hvordan markerer jeg spørreskjemaer som favoritt i Refapp?

Har du skapt egne og tilpassede spørreskjemaer, eller må du ofte lete etter spesifikke spørreskjemaer i en omfattende liste av maler? Vi har gjort det enklere for deg ved å at du nå kan markere spørreskjemaer som favoritt.

For å kunne markere spørreskjemaer som favoritt må du ha tilgang som administrator eller utvidede rettigheter i Refapp. Markerte spørreskjemaer vil være synlige favoritter for alle brukere.

Slik gjør du for å markere et eller flere spørreskjemaer som favoritt:

Gå til Spørreskjemaer under hovedmenyen til høyre.

Under oversikten over alle delte spørreskjemaer finner du alle spørreskjemaer som brukerne har tilgang til.

For å markere et spørreskjema som favoritt trykker du på stjernen til venstre.

Når du nå skal velge spørreskjema i ditt prosjekt eller via ATS vil spørreskjemaer som er markert som favoritt ligge øverst i listen over maler, etter alfabetisk rekkefølge.