Hvordan legge til andre brukere i Refapp prosjekter opprettet fra Webcruiter?

Dette gjelder for prosjekter som er laget fra et rekrutteringssystem. Artikkelen viser hvordan du kan gå frem for å få tilgang til andres prosjekter og hvordan du kan gi andre brukere tilgang til ditt prosjekt i Refapp.

Når en bruker aktiverer en referansesjekk i et prosjekt i Webcruiter vil de automatisk legges til som brukere i prosjektet. Hvis de ikke har aktivert en referansesjekk i Webcruiter-prosjektet og forsøker å følge "link til kandidat i Refapp" må de be om tilgang til prosjektet.

Dette er meldingen de vil motta. For å få tilgang klikker brukeren på navnet til prosjektets eier og deretter på "Be xxxx om tilgang"

Prosjektets eier vil da motta en mail hvor hun/han kan godkjenne at brukeren får tilgang til prosjektet. I mailen kan prosjekteieren klikke på "Legg til xxxxx i prosjektet".

Prosjekteieren vil da komme inn i Refapp og her kunne legge til brukeren i prosjektet. Når eieren skriver inn navnet og klikker på brukeren som kommer frem, vil tilgang gis.

Når brukeren nå forsøker å følge link til kandidat i Refapp i Webcruiter vil brukeren ha tilgang.