Hvordan kan du veilede kandidaten gjennom utvelgelsen av referanser?

Velg relasjonstypene som skal vises som alternativer på kandidatsiden.

Administrator kan justere hvilke alternativer som vises som relasjonstyper på kandidatsiden. Ved hjelp av denne innstillingen kan du veilede kandidaten din til å legge inn referansene du ønsker å motta for denne rekrutteringsprosessen, for eksempel tidligere ledere eller kunder. Bestem hvilke relasjonstyper som skal være synlig for deres kandidater i ForetaksinnstillingerUnderkontoer.

Skjermbilde 2024-10-02 kl- 14-32-36-png-1

Slik ser det ut for kandidaten:

Skärmavbild 2024-09-25 kl. 11.10.29 (1)Denne innstillingen gjelder alle kandidater på din konto eller underkonto.