Hvordan kan jeg få varsel før en booket telefonsamtale?

Hvis du ønsker å motta en påminnelse fra Refapp før en booket telefonsamtale kan du aktivere en påminnelse i dine personlige innstillinger.

Hvis enten du eller referansen har booket tid til en telefonsamtale kan du aktivere en personlig påminnelse fra Refapp for å sikre at du er klar for telefonsamtalen.

For å aktivere denne påminnelsen, gå til Mitt Refapp via bildet/initialene dine øverst i høyre hjørne. Gå videre til Personlig innstillinger.

Aktiver Påminn meg via epost 15 minutter før avtalte møter og trykk Lagre.

Påminnelsen du mottar på e-post vil også inneholde en link som tar deg direkte til spørreskjemaet, og hjelper deg å notere svarene i Refapp. Se eksempel på e-posten under.

Er denne funksjonen interessant for alle brukerne i din organisasjon? Ta kontakt med din Customer Success Manager eller Refapp Support , så hjelper vi deg å aktivere den for alle.