1. Help Center
  2. Bruk Refapp
  3. Kommunikasjon med referanser og kandidater

Hvordan forlenger jeg fristen kandidaten har til å sende inn sine referanser?

Det kan dukke opp situasjoner i rekrutteringsprosessen der det blir nødvendig å gi kandidaten mer tid til å sende inn sine referanser. Noen ganger kan kandidaten ha en travel timeplan, eller ha vanskeligheter med å få kontakt med sine referanser.

For å forlenge tiden kandidaten har til å sende inn sine referanser kan du enkelt følge denne fremgangsmåten:

Forleng forespørsel for én kandidat

Start med å gå inn i prosjektet der kandidaten er lagt til, og trykk på de tre prikkene på kandidatkortet. Velg Forleng forespørsel.

For å bestemme ny frist trykker du på datoen i ruten som dukker opp

og du får opp en kalender.

Velg en ny dato og trykk Ok og Oppdater.

Du har oversikt over frist for innsendelse i kandidatkortet.

Forleng forespørselen om referanser for flere kandidater samtidig

Start med å endre slik at du ser kandidatene i en listevisning

Huk av for de kandidatene du ønsker å forlenge fristen på og trykk på (antall) markerte og videre på Forleng forespørsel.

Du velger så en ny dato fra kalenderen og trykker Ok og Oppdater.

Nå vil du enkelt se frist for innsending i listen over kandidater.