Hvordan opretter du nye spørgeskemaer?

1. Klik på ikonet med de tre vandrette streger ved siden af din profil øverst til højre og vælg Spørgeskemaer i menuen.

2. Klik på Opret ny eller Opret fra og vælg den skabelon, du vil bruge som udgangspunkt.

3. Du kan nu trække almindelige spørgsmål fra den højre kolonnes til formular byggeren til venstre.

4. Du kan også søge efter spørgsmål i den højre kolonnes søgefelt.

5. Klik på Opret ny spørgsmål, hvis du vil oprette et spørgsmål, der ikke findes i den højre kolonnes. Ved at skrive @Kandidaten fanger værktøjet automatisk kandidatens fornavn, når du bruger formularen i et projekt. For eksempel: Har @Kandidaten kørekort?. Du kan også klikke på Indsæt kandidatens navn. Husk at vælge den grammatisk korrekte form afhængigt af, hvordan spørgsmålet er formuleret.

6. Vælg den type spørgsmål, du vil stille, og suppler derefter med yderligere faktorer, der er relevante for den type spørgsmål, du har valgt.

7. Klik på Gem.

Skabelonen placeres derefter under fanen Mine private. Hvis du har administrator- eller udvidede rettigheder i Refapp, kan du derefter vælge at gøre skabelonen Offentlig og tilgængelig for alle brugere i virksomheden ved at klikke på Gør offentlig.